X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Jocurile Olimpice de la Paris. Cît costă cel mai scump și cel mai ieftin bilet

31 ian. 19:30   Sport
2063 1

Biletele pentru competițiile și evenimentele care urmează să aibă loc la Jocurile Olimpice de vară 2024 de la Paris au fost puse în vînzare.

Astfel, dacă vrei să fii parte a evenimentului sau să susții sportivul preferat, nu ezita să cumperi un bilet pentru tine sau pentru toată gașca ta, atît timp cît stocurile încă nu au fost epuizate.

Pe site-ul oficial al Jocurilor Olimpice 2024 vei găsi bilet pentru practic toate competițiile, excepție sunt probele pentru care a fost epuizat stocul, ceea ce e un motiv în plus să îți asiguri locul în tribune încă de acum pentru a susține sportivul preferat sau proba de care ești pasionat(ă). Totodată, pentru unele probe, deocamdată, biletele nu au fost puse în vînzare, de exemplu, la judo, unde numele sportivilor calificați le vom afla cu puțin timp înainte de competiție, transmite Noi.md cu referire la diez.

Cel mai scump bilet valorează 2 700 de euro și este de la ceremonia de deschidere, iar cele mai ieftine bilete sunt la prețul de 24 de euro pentru cîteva probe: fotbal, rugby, tir și golf. În rest, prețul majorității biletelor variază între 50 și 200 de euro.

Pentru a putea cumpăra bilet, trebuie să îți faci un cont pe site-ul oficial al competiției. Pentru înregistrate va fi nevoie să introduci numele, prenumele, codul poștal și număr de telefon.


Cea de-a 33-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară va avea loc la Paris în perioada 26 iulie – 11 august 2024. La ediția din acest an vor participa 10 500 de sportivi care vor concura la 32 de probe. Din partea Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris s-au calificat șase sportivi: Anastasia Nichita, Irina Rîngaci, Maria Olarașu, Daniela Cociu, Dan Olaru și Serghei Tarnovschi.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?