X 
Arşiţa stiri: 226
Jocurile Olimpice stiri: 294
Transnistria stiri: 1420

Își va crea Victor Parlicov propriul partid? Ce a răspuns ministrul Energiei

16 aug. 14:33   Sport
8 ore in urma 1878 0

Ministrul Energiei, Victor Parlicov, nu a confirmat și nici nu a infirmat informațiile că ar putea să se lanseze în politică și să-și creeze propriul partid.

„Haideți așa, dacă vorbim de politică atunci eu deja sunt într-o funcție politică și sunt foarte ocupat. De aceea, acum, prioritățile sunt pregătirea pentru iarnă și situația neprevăzută de la Sudja. Nu am nevoie de secretari de presă, care îmi vor anunța acțiunile. Dacă voi decide să mă implic în politică, cu siguranță voi anunța. O voi face singur”, a comunicat Parlicov într-un interviu pentru NM.

Anterior, despre faptul că Victor Parlicov ar intenționa să demisioneze și să-și înființeze propriul proiect politic a declarat fostul prim-ministru și candidatul la președinție Vladimir Filat. În același timp, potrivit lui Filat, Ministerul Energiei ar urma să fuzioneze cu Ministerul Economiei.

Parlicov a evitat să ofere un răspuns direct la întrebarea dacă intenționează să-și creeze propriul proiect politic. „Acum, mai spun o dată, sunt deja într-o funcție politică și sunt destul de implicat în ea. De aceea, cu privire la orice alte planuri politice, dacă vor exista cu siguranță voi anunța”, a adăugat el.

În același timp, Parlicov a negat informațiile despre un presupus plan al său de a demisiona. „Dacă se va întîmpla acest lucru, atunci nu va fi decizia mea. Adică acum nu am în plan să-mi dau demisia. Dacă o astfel de decizie va fi luată la un moment dat – de către premier, partid sau de altcineva – aceasta, de asemenea, este o opțiune. Când am venit în această poziție, înțelegeam perfect că este o funcție politică și este asociată cu riscuri politice. Prin urmare, nota mea este următoarea: mă descurc nu rău și acum nu există condiții prealabile pentru a fi retras”, a adăugat el.


4
2
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав