X 
Arşiţa stiri: 219
Jocurile Olimpice stiri: 298
Transnistria stiri: 1463

Investiții în viitorii campioni: a fost lansat proiectul de renovare a școlii sportive din Bălți

15 aug. 11:58   Sport
3 ore in urma 751 0

Sala de sport a Școlii sportive Boris Petuhov din Bălți va fi renovată cu suportul Agenției Turce de Cooperare și Coordonare (TIKA).

În cadrul unei întrevederi dintre primarul municipiului, Alexandr Petkov, și Tarik Mete, coordonator al programelor TIKA în Moldova, a fost semnat un acord prin care Agenția va finanța renovarea sălii de sport, a acoperișului și instalarea unui sistem de ventilație în școala sportivă.

„Această sală va deveni una modernă, cu un sistem de ventilație de calitate și un acoperiș sigur. Vom atrage fonduri pentru izolarea pereților. Acesta nu este doar un proiect de infrastructură, acesta este un proiect de dezvoltare a infrastructurii pentru copiii sportivi din orașul nostru. sînt sigur că rezultatele sportivilor noștri vor fi și mai răsunătoare datorită noilor condiții, confortabile din școală”, a precizat Alexandr Petkov.

Alexandr Petkov a precizat că renovarea sălii de sport este planificată să fie finalizată în octombrie.

La începutul acestui an, primarul s-a întîlnit cu delegația TIKA la Primăria Bălți. În cursul conversației, el a oferit partenerilor străini idei concrete de proiecte, ai căror beneficiari ar fi bălțenii. Deja în luna martie, TIKA a implementat un proiect de susținere a locuitorilor social vulnerabili din Bălți. În persoana coordonatorului Tarik Mete, agenția a oferit un lot de ajutoare umanitare pentru locuitorii nevoiași ai orașului. Noul proiect a fost, de asemenea, rezultatul acțiunilor actualului primar de a consolida cooperarea internațională și parte a înțelegerilor anterioare.


0
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав