Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1411

Jocurile Olimpice din Franța nu atrag mulți vizitatori străini

8 iul. 11:00   Sport
3914 0

În ciuda faptului că Jocurile Olimpice din 2024 sînt tot mai aproape – ceremonia de deschidere este programată pentru vineri, 26 iulie – deocamdată, Parisul nu a avut un boom al sosirilor și al rezervărilor.

Mulți fani ai sportului renunță la participarea la eveniment, iar printre factorii care contribuie la această situație se numără, mai ales, creșterea costurilor de călătorie și cazare, iar pe plan secund turbulențele politice din Franța și preocupările legate de securitate.

Rezervările de zboruri către capitala Franței sînt în prezent în creștere cu doar 10% față de luna iunie a anul precedent. O creștere nesemnificativă comparativ cu cea de +115% înregistrată în timpul Jocurilor de la Rio din 2016 și cu cea de +20% a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, desfășurate în plină pandemie, notează Noi.md cu referire la g4media.ro.

Chiar și cei mai bogați turiști par să nu fie foarte atrași de Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Hotelurile de patru stele cer pînă la o mie de euro pe noapte în zilele Jocurilor.

Agenția de turism de lux Global Travel Moments a raportat că clienții invocă preocupările legate de siguranță și prețurile ridicate drept principalele motive ale amînării călătoriilor.


7
5
0
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?