Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Înainte de Europa League, Sheriff a primit în echipă alți doi jucători

5 iul. 13:30   Sport
1995 0

Chiar înainte de începerea Europa League, clubul de fotbal Sheriff din Tiraspol a primit doi noi jucători.

După cum a informat serviciul său de presă, în special, noul jucător al FC "Sheriff" a devenit mijlocașul belgian Ayyoub Allah, care a încheiat relația cu FC "Gabala", pentru care a jucat în ultimul sezon.

Ayyoub s-a născut în orașul Mechelen și și-a petrecut tinerețea fotbalistică la FC Liers. El s-a transferat la FC Gabala de la Virton Excelsior din Belgia. La FC Gabala a jucat în 56 de meciuri, a marcat 10 goluri și a dat 10 pase de gol.

Și extrema olandeză Ilounga Pata va face parte din rîndurile primei echipe a FC Sheriff.

Ilounga s-a născut pe insula Sint Maarten, care este situată în Oceanul Atlantic, în apropiere de Puerto Rico. Educația fotbalistică a primit-o în Olanda, la școala de fotbal "Alfense". Ultimul sezon l-a petrecut la clubul din divizia a doua valorică din Olanda, pentru care a jucat în 33 de meciuri, oferind 4 pase de gol.


La 6 martie 2022, a debutat pentru echipa națională a Sint Maarten, într-un meci cu Insulele Virgine. Are 8 meciuri pentru prima echipă națională a țării sale și un gol marcat.

Clubul din Tiraspol a încheiat pregătirea de pre-sezon învingînd FC Florești în ultimul meci de control (5:0). Acum, pe "galben-negrii" îi așteaptă meciuri serioase, în special, un duel cu azerii de la FC Zira, pe 11 iulie, în cadrul turului I preliminar al Europa League.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?