X 
Arşiţa stiri: 227
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4136

Haaland este incredibil: a marcat cinci goluri

28 feb. 12:30   Sport
3142 0

Echipa engleză Manchester City a învins marţi-seara, în deplasare, scor 6-2, gruparea Luton Town, în optimile de finală ale Cupei Ligii, calificîndu-se în sferturile competiţiei.

Atacantul norvegian Erling Haaland a marcat cinci goluri pentru învingători, patru dintre ele din pasele lui De Bruyne.

Recitalul comun Erling Haaland – Kevin de Bruyne a început în minutul 3 al meciului de pe Ewood Park, cînd belgianul a pasat şi norvegianul a deschis scorul. În minutul 18, De Bruyne a pasat din nou şi Haaland a trimis în plasă pentru 2-0, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Pînă la pauză, De Bruyne a mai oferit un assist şi atacantul norvegian a făcut 3-0. Jordan Clark a redus din diferenţă în minutul 45, iar după pauză acelaşi jucător a reuşit dubla, iar Luton Town s-a apropiat la un gol de City, scor 2-3.

Însă De Bruyne – Haaland a mai lovit odată, în minutul 55, iar Erling a înscris şi a cincea oară, în minutul 57, dar de datat acesta din pasa lui Bernardo Silva.


Scorul final, 6-2, fost stabilit de Kovacic, în minutul 72 şi Manchester City s-a calificat fără emoţii în sferturile Cupei Ligii.

1
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав