X 
Cutremure stiri: 506

Fotbalistul Artur Ioniță își continuă cariera la gruparea Calcio Lecco

2 oct. 09:15   Sport
4 ore in urma 973 0

După o perioadă de incertitudine, referitoare la următorul club la care va evolua, Artur Ioniță a decis să-și continue cariera la gruparea Calcio Lecco.

Fotbalistul din Republica Moldova a reprezentat această echipă și în sezonul precedent, notează noi.md cu referire la tvrmoldova.

Pentru echipa italiană, mijlocașul a adunat 36 de meciuri, în care a marcat patru goluri și a oferit tot atîtea pase decisive. Formația, însă, a retrogradat din liga secundă în a treia divizie și acum luptă pentru a reveni în al doilea eșalon.

După șapte etape disputate, Calcio Lecco are 12 puncte la activ și se află la trei puncte distanță de podium, care oferă șansa de a concura pentru promovare. Cît despre Artur Ioniță, acesta a disputat doar două partide după pauza de vară, ambele în tricoul naționalei Republicii Moldova.

"Tricolorii" au ieșit victorioși în duelul cu Malta din cadrul Ligii Națiunilor și s-au impus în amicalul cu San Marino.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав