Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Fotbal: Ce componență vor avea echipele Albaniei și Cehiei în meciurile cu Moldova

11 noi. 2023,, 23:30   Sport
1762 0

Selecționerul echipei naționale de fotbal a Albaniei, Silvinho, a convocat 24 de fotbaliști pentru meciurile de pe 17 și 20 noiembrie. Din lot nu lipsesc vedetele Elseid Hysaj de la Lazio Roma, Kristjan Asllani de la Internazionale Milano, Nedim Bajrami de la Sassuolo sau Berat Djimsiti de la Atalanta Bergamo.

În lot nu se regăsesc alți cîțiva jucători de la formații importante din Europa. Fundașul legitimat la AS Roma Marash Kumbulla dar și mjlocașul lui Chelsea Londra Armando Broja, ambii accidentați.

Naționala Albaniei este liderul grupei E, cea din care face parte și Moldova. Albanezii au 13 puncte, și mai au nevoie de un singur punct pentru a ajunge la Campionatul European din Germania.

Și selecționerul echipei naționale de fotbal a Cehiei Jaroslav Šilhavý a anunțat lotul convocat pentru partidele cu Polonia și Republica Moldova. Selecționerul în vîrstă de 62 de ani se va baza pe 23 de jucători, dintre care 13 evoluează în campionatul intern, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

Cea mai mare absență este cea a atacantului Patrcik Shick. Acesta a marcat 18 goluri în 35 de meciuri, și nu poate onora convocarea la echipa națională din cauza unei accidentări.


Moldova va juca, mai întîi, cu Albania pe teren propriu în data de 17 noiembrie de la ora 19:00. Peste 3 zile, "tricolorii" vor juca la Olomouc în compania Cehiei, de la ora 21:45.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?