X 
Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 265
Transnistria stiri: 1460

Fotbalul, alături de Anastasia Nichita înaintea finalei olimpice. Mesaj video

9 aug. 13:15   Sport
7 ore in urma 3625 0

Astăzi, 9 august, toată comunitatea fotbalistică din Moldova își îndreaptă atenția către Anastasia Nichita care va evolua în finala Jocurilor Olimpice, la lupte.

Adversara campioanei noastre va fi nipona Tsugumi Sakurai. Anastasia Nichita deja și-a asigurat medalia de argint și va lupta astăzi pentru Aurul Olimpic de la Paris! Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) își exprimă toată susținerea pentru Anastasia și îi dorește succes în această luptă istorică.

În semn de solidaritate, FMF a realizat un video de susținere, în care membrii comunității fotbalistice își arată sprijinul pentru Anastasia. Mesajul este clar: întreaga națiune este alături de ea în această zi.

Luptătoarea noastră va lupta cu Tsugumi Sakurai de la 21.35.

Anastasia Nichita este triplă campioană europeană (2020, 2022, 2023), campioană mondială (2022) și vicecampioană mondială (2023). Totodată, a fost desemnată cea mai bună luptătoare din Europa și s-a clasat pe primul loc în topul celor mai bune luptătoare din lume în categoria de greutate de pînă la 57 kg, potrivit United World Wrestling (2024).


Hai, Anastasia! Hai, Moldova!

12
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав