X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4129

Euro-2024: Kylian Mbappe a fost luat cu ambulanța de pe terenul de fotbal

18 iun. 10:00   Sport
4013 0

Primele examinări ale lui Kylian Mbappé la spitalul din Düsseldorf, luni seara, după ce a suferit o accidentare gravă la nas în timpul meciului cu Austria (1-0), au arătat că nu este nevoie de intervenţie chirurgicală pentru căpitanul Franţei, potrivit unui comunicat publicat în cursul nopţii de Federaţia Franceză de Fotbal (FFF).

"Kylian Mbappé a suferit o fractură la nas (...) Kylian Mbappé a revenit în cantonamentul echipei Franţei. El va primi tratament în următoarele zile, dar nu va fi supus unei intervenţii chirurgicale imediat. O mască va fi confecţionată, astfel încît numărul 10 al echipei Franţei să se poată bucura de o revenire în competiţie după o perioadă dedicată tratamentului", a precizat forul francez, transmite news.ro.

FFF nu a precizat cît timp va dura această perioadă de tratament.

Mbappe a rămas la pămînt după ce s-a ciocnit violent de fundaşul austriac Kevin Danso în minutul 87. După mai multe minute de tratament, el a părăsit în cele din urmă terenul sîngerînd înainte de a-i ceda locul lui Olivier Giroud. Mbappé a postat chiar un mesaj pe reţelele de socializare în timpul nopţii, ironizînd accidentarea. "Vreo idee pentru o mască?", a întrebat el pe X.

1
2
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав