X 
Arşiţa stiri: 219
Jocurile Olimpice stiri: 298
Transnistria stiri: 1462

„Este foarte urît”. Antrenorul și logodnicul Anastasiei Nichita, indignat de întîmpinarea de la Aeroport

14 aug. 17:20   Sport
7 ore in urma 5130 2

Antrenorul și logodnicul Anastasiei Nichita s-a arătat dezamăgit că medaliații de la Jocurile Olimpice au fost întîmpinați la Aeroportul din Chișinău de „foarte puține persoane”.

Valeriu Mircea a spus că a avut „așteptări foarte mari” și credea că o să vină sute de persoane. „Nu am mai văzut nici într-o țară astfel de comportamente din partea persoanelor, din partea colegilor de antrenamente, în general – din partea tuturor”, a comunicat Valeriu Mircea pe o rețea de socializare, scrie newsmaker.md.

„Vreau să vă spun că am rămas dezamăgit. Am avut așteptări foarte mari, am crezut că o să vină foarte multe persoane să întîlnească sportivii noștri dar din păcate noi ca popor avem încă multe de învățat. Este un lucru foarte urît și nu am mai văzut nicăieri, nici într-o țară, astfel de comportamente din partea persoanelor, din partea colegilor de antrenamente, în general – din partea tuturor. Foarte puține persoane au fost”, a comunicat antrenorul și logodnicul Anastasiei Nichita.

Ulterior, el a spus că nu s-a referit la „toată lumea”.

„Deci, ca să înțelegeți – eu nu vorbesc despre toată lumea, dar știu că mulți colegi de antrenament, oameni care iubesc sportul și mulți alții puteau să vină la Aeroportul Internațional Chișinău. (…) Credeam că o să vină sute de persoane, dar am rămas dezamăgit. (…) Nu sîntem un popor unit, avem multe de învățat de la alții”, a adăugat el.


Într-un final, Valeriu Mircea s-a adresat părinților: „Educați copiii de mici ca să avem un viitor mai bun. (…) Este foarte important ca ei să știe ce înseamnă o medalie olimpică și multe alte lucruri”.

11
3
1
3
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав