X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4145

Echipa națională de fotbal a Moldovei va înfrunta Malta în Liga Națiunilor

7 sep. 12:40   Sport
7 ore in urma 1700 0

Astăzi de la ora 19:00 va începe meciul Moldova – Malta, care se va disputa la Chișinău în cadrul primei zile a Ligii Națiunilor 2024/25.

La conferința oficială de presă, antrenorul principal al echipei naționale a Moldovei, Serghei Kleșcenko, a subliniat importanța acestui meci și dorința jucătorilor moldoveni de a depune toate eforturile pentru a obține un rezultat pozitiv – o victorie.

„Sper că ne-am pregătit bine. Nu fără anumite dificultăți și neînțelegeri, dar acesta este fotbalul. Voi spune de la bun început că am avut înlocuiri forțate în echipă, dar avem o echipă solidă de jucători, astfel ne așteptăm doar la un rezultat pozitiv", a spus el.

Serghei Kleșcenko a remarcat că naționala Maltei joacă destul de pragmatic, are atacanți foarte rapizi și puternici, care vor încerca să găsească norocul în spatele apărătorilor noștri.

„Este o echipă foarte periculoasă în atacurile rapide, deoarece mijlocașii de margine au, de asemenea, o viteză bună. Cei doi atacanți împreună cu mijlocașii de la extreme ne vor pune probleme datorită condițiilor lor fizice”, a subliniat el.


Selecționerul moldovean a recunoscut că echipa națională va avea unele schimbări în lot, deoarece există jucători accidentați.

Referindu-se la obiectivele echipei naționale după un ciclu reușit de calificare la EURO-2024, el a spus: "Nu ne propunem să cîștigăm fiecare meci, ne vom ajusta pentru a cîștiga fiecare meci și vrem să ocupăm primul loc în grupă și să ne calificăm în Liga C. Iar meciurile vor arăta cum vom rezolva această sarcină. Deocamdată nu mă voi concentra pe meciurile viitoare, mă interesează doar meciul care va fi acum".

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав