X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4138

Echipa națională a Spaniei a jucat cu Croația la Euro - 24

16 iun. 09:30   Sport
3271 0

Echipa naţională a Spaniei a învins sîmbătă, la Berlin, scor 3-0, echipa naţională a Croaţiei, într-un meci din cadrul grupei B a turneului final Euro 2024.

Pe Olympiastadion, într-un meci în care se părea că va fi greu ca una din cele două echipe să deschidă scorul, ibericii au deblocat tabela făcînd 2-0 în numai trei minute, transmite Digi24.

Alvaro Morata a deschis scorul în minutul 29, din pasa lui Fabian Ruiz, pentru ca în minutul 32 să înscrie şi Fabian Ruiz, din assist-ul lui Pedri.

Scorul final a fost stabilit în minutul 45+3, la ultima fază a reprizei, cînd Lamine Yamal, care la 16 ani şi 338 de zile a devenit cel mai tînăr jucător care a evoluat la un turneu final de Euro, a centrat şi Dani Carvajal a marcat, scrie News.ro.

În minutul 78, Unai Simon a comis o gafă impardonabilă, iar arbitrul Michael Oliver a dictat penalti pentru croaţi, la faultul lui Rodri asupra lui Petkovic. Acesta din urmă a şi executat, Unai Simon a respins, balonul a ajuns la Perisic care a trimis din nou în faţa porţii şi Petkovic a înscris.


Însă golul croatului nu a fost validat de VAR pentru că Perisic intrase în careul spaniol înainte ca Petkovic să execute lovitura de pedeapsă. Spania s-a impus cu 3-0 şi va juca joi, 20 iunie, cu Italia.

SPANIA: Simon – D. Carvajal, Le Normand, Nacho, Cucurella – Pedri (Dani Olmo 59), Rodri (Zubimendi 87), Fabian Ruiz – Yamal (Ferran Torres 86), Alvaro Morata (Oyarzabal 67), Nico Williams (Merino 68).

SELECŢIONER: Luis de la Fuente.

CROAŢIA: Livakovic - Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol – Modric (Pasalic 65), Brozovic, Kovacic (Sucic 65) - Majer, Budimir (Perisic 56), Kramaric (Petkovic 72).

SELECŢIONER: Zlatko Dalic. Cartonaşe galbene: Rodri 78 Arbitri: Michael Oliver – Stuart Burt, Dan Cook – Anthony Taylor (toţi din Anglia)

0
0
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав