X 
Arşiţa stiri: 231
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4128

Echipa națională a Moldovei are un nou portar

26 aug. 22:00   Sport
3 ore in urma 1180 0

Ieri a fost anunțată lista jucătorilor convocați de Serghei Clașcenco pentru meciurile din septembrie cu San Marino și Malta, în care a apărut un nume nou - portarul Andrei Cojuhari.

Să facem cunoștință cu noul portar al selecționatei Moldovei!

Ieri a fost anunțată lista jucătorilor convocați de Serghei Cleșcenco pentru meciurile din septembrie cu San Marino și Malta, în care a apărut un nume nou – portarul Andrei Cojuhari.

Andrei Cojuhari este un fost portar U21 al Ucrainei (4 meciuri), în vîrstă de 25 de ani, înalt (197 cm), dreptaci. Potrivit sursei Transfermarkt, Andrei (300 de mii de euro) s-a născut la Tiraspol și este discipol al echipei „Chernomorets” Odessa, după care a jucat pentru „Valmiera” letonă, „Zemplin” Michalovce slovacă, precum și pentru „Karpaty” Lvov și „Veres” Rovno ucrainene, contractul său cu care este valabil pînă în iulie 2027. Anterior s-a relatat că Serghei Cleșcenco a fost implicat personal în invitarea cetățeanului ucrainean la echipa națională a Moldovei.


Potrivit sursei Transfermarkt, Cojuhari a jucat 82 de meciuri în carieră, în care a încasat 102 goluri și a jucat 28 de meciuri „la zero”. În echipa națională el va trebui să concureze cu mai mulți portari moldoveni: Dorian Railean, Cristian Avram, Dmitri Celeadnic, Nicolae Cebotari, Alexei Coșelev ș.a.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав