X 
Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1411

John Cena anunță că se va retrage din wrestling

8 iul. 08:15   Sport
2069 0

Superstarul din wrestling John Cena se va retrage din activitate în 2025, după o serie de meciuri pentru a-şi lua adio de la fani.

Americanul în vîrstă de 47 de ani a confirmat vestea sîmbătă, la evenimentul Money in the Bank organizat de World Wrestling Entertainment (WWE) la Toronto, transmite News.ro.

Profesionist din 1999, John Cena a indicat că intenţionează să participe la 40 de întîlniri dacă totul merge bine, inclusiv la WWE Raw în ianuarie şi la WrestleMania 41, care va fi ultima sa.

El a intrat în lumea actoriei în ultimii ani, avînd inclusiv o apariţie în filmul Barbie în 2023, şi este capul de afiş al seriei Peacemaker din 2022.

Considerat unul dintre cei mai mari wrestleri din toate timpurile, John Cena a fost campion mondial de 16 ori. El intenţionează să continue să facă parte, într-un fel sau altul, din „familia WWE”, chiar dacă se simte „fizic la capătul puterilor”.


Ca o măsură a popularităţii sale imense, John Cena este cea mai solicitată celebritate din toate timpurile de către copiii organizaţiei caritabile Make a Wish. De asemenea, deţine un record mondial Guinness Book pentru numărul de dorinţe îndeplinite pentru copiii cu boli grave.

1
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?