X 
Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1411

Djokovic a declarat că fanii nu au dat dovadă de respect

10 iul. 00:00   Sport
2370 0

Jucătorul sîrb de tenis, de 24 de ori cîștigător al turneelor de Mare Șlem, Novak Djokovic, și-a criticat fanii pentru comportamentul lor din tribune în timpul meciului din 1/8 de finală de la Wimbledon cu danezul Holger Rune.

El a spus că fanii nu au avut respect respect față de el, cuvintele lui Djokovic fiind citate de "Championship".

"Știu că îl susțineau pe Rune, dar aceasta nu este o scuză pentru a mă "huidui". Eu sunt în circuit de mai bine de 20 de ani, așa că credeți-mă, știu toate aceste trucuri. Știu cum funcționează. Dar nu-i nimic. Mă concentrez pe oamenii respectuoşi care plătesc biletul, iubesc tenisul şi apreciază jucătorii. Am jucat în medii mult mai ostile, credeţi-mă – voi nu mă puteţi atinge!", a spus Djokovic, relatează sport.rambler.

Întîlnirea dintre sârb și danez, care a durat 2 ore și 3 minute, s-a încheiat în trei seturi cu scorul de 6:3, 6:4, 6:2. În timpul meciului, Rune a făcut patru greșeli duble, a servit trei pase de serviciu, dar nu a realizat nicio minge de break din cele două cîștigate. Djokovic a avut cinci ași, două duble greșeli și a realizat patru mingi de break din 14 (29%).

0
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?