X 
Arşiţa stiri: 188
Jocurile Olimpice stiri: 148
Transnistria stiri: 1457

Djokovic și Medvedev au refuzat să locuiască în satul olimpic

24 iul. 21:30   Sport
5 ore in urma 1338 0

Jucătorul sîrb de tenis Novak Djokovic nu va locui în satul olimpic împreună cu echipa națională în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris, informează Relevo, citînd un membru al delegației sîrbe.

„Sperăm că Novak va ajunge [la Paris] în zilele următoare, deși nu va locui la vila noastră”, a declarat membrul delegației, potrivit rbc.

Președintele Federației Ruse de Tenis, Shamil Tarpishchev, a declarat pentru TASS că și Daniil Medvedev a refuzat să stea în satul olimpic. "Danya nu va locui în satul olimpic. El împreună cu cei doi antrenori ai săi vor locui în altă parte”, a declarat Tarpishchev, de asemenea fără a preciza motivele.

Le Figaro a relatat la începutul acestei săptămîni că unii dintre sportivii care vor participa la Jocurile Olimpice sînt nemulțumiți de condițiile de trai din satul olimpic. Sportivii se plîng pe rețelele de socializare de paturile de carton, mîncarea fadă și lipsa televizoarelor.

Satul olimpic este situat în suburbia Saint-Denis. Competiția de tenis va avea loc în perioada 27 iulie – 4 august. La turneu vor participa 172 de sportivi în 5 discipline (simplu, dublu și mixt).

4
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав