X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Fiica unui miliardar a învins-o pe numărul unu mondial la US Open

5 sep. 12:45   Sport
3054 0

Jucătoarea americană de tenis Jessica Pegula a ajuns în 1/2 finală la US Open, al patrulea turneu de Grand Slam al sezonului.

În sferturile de finală, Pegula, în vîrstă de 30 de ani, desemnată a șasea favorită a turneului, a învins-o pe numărul unu mondial, poloneza Iga Swiontek, cu 6-2, 6-4, informează rbc.

Următoarea adversară a lui Pegula va fi jucătoarea cehă de tenis Karolina Muhova.

Pegula este a șasea jucătoare a lumii. Tatăl ei, Terry Pegula, este miliardar. El deține cluburile NHL și NFL din Buffolo.

Pegula nu a fost prima jucătoare de tenis dintr-o familie de miliardari care a ajuns în semifinalele actualului US Open. Pe 3 septembrie, Emma Navarro a ajuns în această fază a turneului. Tatăl ei, Ben Navarro, deține Credit One Bank (Forbes îi estimează averea la 1,5 miliarde de dolari).


În acest an, pentru prima dată în istoria sa, US Open va avea noi campioni atît la feminin, cît și la masculin. Anterior, campionul în exercițiu la masculin,

Novak Djokovic, a fost eliminat în turul al treilea. Din 2008, nimeni nu a mai cîștigat acest turneu de două ori la rînd. Ultimul a fost elvețianul Roger Federer.

US Open se va încheia pe 8 septembrie. Fondul total de premiere al turneului este de 75 de milioane de dolari.

6
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав