X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4136

Cum au evoluat sportivele din Moldova la Campionatul Mondial de lupte libere pentru juniori

5 sep. 23:00   Sport
3 ore in urma 583 0

Ambele reprezentante ale Moldovei la lupte libere la Campionatul Mondial de lupte pentru juniori sub 20 de ani, care se desfășoară în Pontevedra, Spania, au fost eliminate încă de la începutul turneului.

Potrivit Media sport, Mădălina Prisăcari, care a concurat la categoria de greutate pînă la 59 kg, a pierdut în fața rivalei sale din China, iar Luciana Beda, care a concurat printre participantele pînă la 68 kg, a pierdut în fața rivalei sale din India.

Urmează prestația luptătorilor de stil liber. La această disciplină Moldova va fi reprezentată în toate categoriile de greutate. Vor ieși pe saltea Marcel Andronache (-57 kg), Vasile Lazarev (-61 kg), Ion Berghi (-65 kg), Alexandru Gaidarlî (-70 kg), Ion Marcu (-74 kg), Ion Laurențiu Marcu (-79 kg), Alexandru Borș (-86 kg), Grigori Tomailî (-92 kg), Constantin Buza (-97 kg) și Nicolae Stratulat (+125 kg).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав