X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Cristiano Ronaldo își construiește cea mai scumpă casă din Portugalia. Cum arată

19 iul. 23:30   Sport
2 ore in urma 733 0

Cristiano Ronaldo, simbolul fotbalului portughez, construiește un conac în apropiere de Lisabona, care ar putea cîștiga în curînd titlul de cea mai scumpă reședință din Portugalia.

Ronaldo - care încasează 216 milioane de dolari anual de la echipa Al-Nassr din Arabia Saudită – își construiește casa în zona Quinta da Marinha, pe malul mării, transmite stirileprotv.ro.

Proprietatea se va întinde pe aproape 10 000 de metri pătrați de-a lungul coastei Atlanticului. Conacul urmează să fie finalizat în cursul acestui an.

În plus față de priveliștea spre mare și de locația de invidiat, conacul va avea propria sală de gimnastică, o sală de masaj, un cinematograf și un garaj enorm pentru colecția de mașini sport a lui Ronaldo, conform NYP.

Casa va avea o piscină în aer liber și o piscină interioară. Apartamentul principal va măsura peste 3.200 de metri pătrați.


O pictură murală Louis Vuitton personalizată este în curs de proiectare pentru proprietatea lui Ronaldo, care va avea finisaje de marmură din Italia și robinete din aur masiv.

În februarie anul trecut, The Post a relatat că Ronaldo locuiește într-un apartament de lux din hotelul Four Seasons din Riyadh, Kingdom Tower. Locuința valorează 300 000 de dolari pe lună.

2
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав