X 
Cutremure stiri: 504

Confruntare între Ucraina și Moldova pe ringul de box

10 sep. 16:42   Sport
2459 0

La invitația Federațiilor de box din Ucraina și regiunea Odesa, pe bulevardul Primorsk din Odesa, lîngă monumentul Ducelui de Richelieu, a avut loc un meci între echipele naționale ale Ucrainei și Moldovei, care, din cauza ploii, a fost amînat pentru 6 septembrie.

În ajunul Campionatului European U23 din Bulgaria din luna octombrie, este în avanajul ambelor echipe naționale să testeze gradul de îndemînare al boxerilor lor. La întîlnire au participat veterani de onoare ai boxului din Ucraina și campionul Jocurilor Olimpice de la Paris la categoria de greutate 80 kg, Oleksandr Khizhnyak, transmite boxing.md

Reuniunea s-a desfășurat în lupte grele și s-a încheiat cu victoria boxerilor ucraineni cu scorul de 6,5 la 4,5. Pentru victorie a fost acordat un punct, pentru remiză - jumătate de punct, iar pentru înfrîngere zero puncte.

Din echipa noastră au cîștigat Ion Plînga (51 kg), Ștefan Vozniacovschi (63,5 kg), Vasile Cebotari (71 kg) și Anatolie Gavriliuc (86 kg). Andrei Sanjura (80kg) și-a încheiat lupta la egalitate.


Au pierdut în fața adversarilor Mihail Porombac (48kg), Ilie Argatu (54kg), Serghei Novac (57kg), Denis Ceșmenji (60kg), Mihail Zubenco (67kg) și Stanislav Brailean (75kg).

0
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав