Transnistria stiri: 1405
Preşedintele stiri: 4065

CM 2018: Belgia şi Anglia vor juca astăzi pentru medaliile de bronz

14 iul. 2018,, 15:31   Sport
2924 0

Astăzi, începînd cu ora 17:00, pe stadionul Krestovski din Sankt Petersburg, va avea loc finala mică a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Belgia şi Anglia vor juca pentru medaliile de bronz.

Cele două echipe s-au întîlnit și în faza grupelor, pe 28 iunie, la Kaliningrad, iar Belgia a învins Anglia, scor 1-0.

Belgia a mai jucat o finală mică la Campionatul Mondial şi în 1986, pe care a pierdut-o în prelungiri, 2-4, cu Franța, iar Anglia are în palmares un titlu mondial, cucerit în 1966, pe teren propriu și a mai disputat o finală mică în 1990, pierdută cu 1-2 cu Italia, gazda turneului final.

Considerată de mulți drept cel mai tern meci la Campionatul Mondial, finala mică are miză cucerirea medaliilor de bronz. La belgieni va lipsi Adnan Januzaj, extrema dreaptă care a marcat golul din faza grupelor, în meciul direct Belgia - Anglia. Absențele britanicilor sînt Henderson, Trippier și Walker, toți la limita puterilor după un turneu final de anduranță.

Partida va fi una interesantă, deoarece ambele echipe au un sistem de joc similar, cu trei fundași centrali, iar atacanții Romelu Lukaku și Harry Kane sînt în dispută directă pentru titlul de golgeter al Campionatului Mondial.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?