X 
Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 277
Transnistria stiri: 1461

Cînd vor putea să-și revendice premiile sportivii ce aduc medalii la Jocurile Olimpice

10 aug. 13:15   Sport
3 ore in urma 1255 0

Sportivii din Republica Moldova, care vor aduce medalii de la Jocurile Olimpice de la Paris își vor putea revendica premiile bănești promise de stat, abia în toamnă, a declarat secretarul de stat de la Ministerul Educației, Sergiu Gurin, la emisiunea Realitatea te privește de la Rlive TV.

„În toți anii Republica Moldova și-a onorat promisiunile și clar că și în acest an va fi. După Jocurile Olimpice, noi trebuie să vedem cele Paralimpice care se vor finisa la data de 8 septembrie. După acea dată vom aștepta testele doping a sportivilor, ele ajung în o lună- două. După ce avem toate testele negative noi vom anunța conducerea statului și ei cînd o să hotărască noi o să facem ceremonia de înmînare a sumelor frumoase de bani. La ediția trecută cam a fost în octombrie-noiembrie”, a declarat Gurin, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Precizăm că sportivii care aduc aurul în Republica Moldova vor primi trei milioane de lei, cei care revin acasă cu argint – 2,6 milioane de lei, iar pentru medaliaților cu bronz li se vor acorda două milioane de lei.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав