X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4065

Ce a declarat antrenorul principal al Sheriff după înfrîngerea în meciul cu Roma

15 dec. 2023,, 11:00   Sport
2824 0

Antrenorul principal al clubului de fotbal "Sheriff", Roman Pilipciuc, a comentat înfrîngerea echipei din Tiraspol în fața echipei italiene "Roma" cu scorul de 0:3 în ultimul meci din faza grupelor UEFA Europa League.

El a felicitat echipa adversă pentru victoria meritată și jocul bun.

Roman Pilipciuc a declarat că jucătorii săi au oferit un cadou scump echipei "Roma", primind două goluri la începutul meciului din cauza unor erori în apărare. Apoi au fost episoade în care Sheriff putea să marcheze, au fost momente în care echipa putea să primească mai multe goluri.

"În general, vreau să le mulțumesc băieților mei pentru munca bine făcută", a spus antrenorul principal al FC ”Sheriff”.

El a amintit că a venit la conducerea echipei din Tiraspol înainte de meciul cu Servette din Elveția, după ce pierduseră cu 0:5 la Praga în fața echipei locale Slavia.


"În meciurile următoare, cred că am jucat bine, am ratat victorii în ultimele minute. Există motive obiective, dar în general oricum sînt mulțumit", a declarat Roman Pilipciuc.

Referindu-se la înlocuirea din prima repriză împotriva Romei, el a remarcat că echipa a făcut un "cadou" adversarului, ratînd două goluri de pe flancul drept.

"Fundașul de dreapta a făcut greșeli grave în apărare, așa că înlocuirea a fost consecventă din cauza episoadelor din timpul jocului", a declarat Roman Pilipciuc.

Referindu-se la dedicația jucătorilor și la starea de spirit a echipei, avînd în vedere poziția în turneu, el a subliniat: "Dacă meciul nu înseamnă nimic - nu înseamnă că trebuie să pleci în vacanță, cred că nu venim în fiecare zi la Roma și jucăm pe un asemenea stadion, cu o asemenea echipă. Este greșit să spunem că am venit aici să ne odihnim".

Antrenorul principal al Sheriff a atras atenția asupra problemelor pe care le are echipa.

"Dacă ați atras atenția, în meciul de astăzi am avut doar două înlocuiri, și asta nu doar astăzi, ci și în ultimele patru meciuri. Este greu să lupți împotriva acestui lucru. De aceea, în meciurile precedente am primit goluri la final, nu am avut suficienți jucători pe banca de rezervă pentru a întări jocul", a spus el.

0
1
2
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?