X 
Cutremure stiri: 504

Care jucători nu vor evolua pentru echipa națională a Moldovei în meciul cu Andorra

8 oct. 21:15   Sport
4 ore in urma 1099 0

Mijlocașul clubului Zimbru Serafim Cojocari, convocat de antrenorul Serghei Cleșcenco la naționala Moldovei pentru meciurile cu Andorra și Malta din Liga Națiunilor, nu va putea ajuta tricolorii în aceste partide din cauza unei accidentări suferite în meciul etapei a 7-a din Super Liga cu Petrocub.

Cojocari, în vîrstă de 23 de ani, a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 13 de joc după o ciocnire cu jucătorul clubului Petrocub, Ion Jardan.

Este sub semnul întrebării în acest două meciuri din Liga Națiunilor a atacantului clubului Heerenveen din Țările de Jos Ion Nicolaescu și a portarului echipei Veres din Ucraina Andrei Cojuhar. Ambii jucători se află la Centrul de pregătire al selecționatelor din Vadul lui Vodă, dar au venit accidentați.

Vă reamintim că selecționerul naționalei Moldovei nu va putea conta în aceste meciuri pe jucătorii traumați Veaceslav Posmac (Boluspor, Turcia) și Victor Bogaciuc (Oțelul Galați, Romînia).

Meciul Moldova - Andorra din cadrul Ligii Națiunilor va avea loc joi, 10 octombrie, la stadionul Zimbru, cu începere de la ora 19:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав