Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Beckham nu și-a putut stăpîni lacrimile după golul de debut al lui Messi pentru Inter Miami

23 iul. 2023,, 10:15   Sport
3760 0

Coproprietarul clubului american a reacționat cu emoții după ce argentinianul a marcat golul victoriei în ultimele secunde ale meciului cu Cruz Azul.

David Beckham, coproprietar al clubului Inter Miami din MLS și fost jucător al naționalei Angliei, a reacționat emoționat la primul gol marcat de Lionel Messi pentru clubul american. Potrivit Daily Mail, Beckham nu și-a stăpînit lacrimile după ce argentinianul a marcat, relatează rbc.

Messi, în vîrstă de 36 de ani, a debutat pentru noul său club într-un meci din Cupa Ligii, împotriva mexicanilor de la Cruz Azul. Întîlnirea s-a încheiat cu 2-1, argentinianul a intrat pe teren ca rezervă în repriza a doua și a marcat golul victoriei în minutul 94, dintr-o lovitură liberă.

"Inter Miami, care este deținută de un grup de investitori condus de Beckham, a anunțat oficial încheierea contractului cu Messi pe 15 iulie.

Messi este de șapte ori cîștigător al Balonului de Aur, premiul acordat celui mai bun fotbalist al anului. Acesta este un record. Messi a cîștigat Cupa Mondială (2022), Cupa Americii (2021) și Jocurile Olimpice (2008) în tricoul naționalei Argentinei.


5
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?