X 
Cutremure stiri: 506

Artur Ioniță a semnat un contract cu un club din Italia

30 sep. 15:30   Sport
2 ore in urma 960 0

Clubul de fotbal „Lecco” din a 3-a divizie italiană (Serie C, Grupa A) a anunțat semnarea unui contract cu mijlocașul echipei naționale a Moldovei (73 de meciuri, 4+2) Artur Ioniță, pînă în iulie 2025.

Vicepreședintele clubului italian Francesco Aliberti a declarat că clubul este bucuros să-l primească pe Artur înapoi în marea familie a Bluceleste.

„Acest transfer face parte dintr-o linie menită să sporească tot mai mult valoarea echipei, făcînd proiectul sportiv și mai competitiv”, a spus el.

La rîndul său, Artur Ioniță a declarat că este foarte bucuros să îmbrace din nou tricoul Lecco în acest oraș fantastic în care se simte ca acasă.

„Abia aștept să intru pe teren cu coechipierii mei și să bucur fanii care au dat dovadă de multă afecțiune”, a subliniat mijlocașul echipei naționale a Moldovei.


În sezonul trecut, sportivul, originar din Chișinău, în vîrstă de 34 de ani, a jucat pentru Lecco în Serie B și a disputat în această perioadă 36 de meciuri, în care a avut 4+4 apariții.

Potrivit Media sport, în bogata sa carieră, discipolul Zimbru a disputat 323 de meciuri în toate turneele din Italia (21+18), jucînd pentru Verona, Cagliari, Benevento, Pisa și Modena.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав