X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Antrenorul legendar s-a retras din fotbal

24 mai. 19:30   Sport
2166 0

Echipa italiană Cagliari a pierdut joi seara, pe teren propriu, scor 2-3, cu formaţia AC Fiorentina, în ultima etapă din Serie A. Oaspeţii au marcat din penalti în minutul 90+11. A fost şi ultimul meci ca antrenor al lui Claudio Ranieri, tehnicianul lui Cagliari.

Anul trecut Claudio Ranieri a promovat cu Cagliari în Serie A, acum i-a salvat de la retrogradare, şi-a făcut datoria şi a decis să se retragă. Meciul cu AC Fiorentina a fost ultimul din cariera de antrenor a lui Ranieri, ajuns la 72 de ani.

Cagliari a avut ocaziile în prima repriză, dar scorul l-au deschis oaspeţii, în minutul 39, prin Bonaventura. Gazdele au egalat prin Prati, în minutul 64, iar Mutandwa le-a adus în avantaj, în minutul 85. Fiorentina a egalat după doar patru minute, la o fază în care Nico Gonzalez a profitat de defensiva visătoare a gazdelor, iar Lapadula a avut un gol anulat de VAR pentru ofsaid.

Deşi meciul a fost prelungit cu doar cinci minute, oaspeţii au primit penalti, după o fază analizată de VAR, în minutul 90+11. S-a încheiat 3-2 pentru AC Fiorentina se află pe locul 8, cu 57 de puncte, în timp ce Cagliari este pe 15, cu 36 de puncte.

Cea mai mare performanță a lui Ranieri rămîne cîștigarea titlului cu Leicester.


0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?