X 
Cutremure stiri: 504

Anstasia Nichita a fost operată: atleta a explicat de ce nu s-a adresat la timp la medic

9 oct. 15:15   Sport
2 ore in urma 925 0

Luptătoarea Anastasia Nichita, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, a fost operată cu succes, la piciorul drept, într-un spital din Germania.

Această operația urma să fie efectuată încă acum patru ani, dar Anastasia a amînat-o, deoarece nu a vrut să rateze Jocurile Olimpice de la Paris, transmite ziarulnational.

Sportiva de la Centrul de Pregătire a Loturilor Naționale a povestit de pe patul de spital cum și-a rupt ligamentele, dar mai ales cum a reușit să concureze cu asemenea probleme medicale.

„Îmi amintesc foarte bine ziua în care mi-am rupt ligamentele. Eram într-un cantonament în Belmeken, Bulgaria. Pentru ca în preajma mea erau persoane care se gîndeau doar la rezultate, nici n-am fost să verific stare de sănătate a piciorului”, l-a înțepat Anastasia pe fostul său antrenor.


Sportiva a stat în afara saltelei de luptă o lună de zile, iar atunci cînd a reluat antrenamentele simțea că nu este tocmai bine.

„Piciorul era instabil la fiecare mișcare. Nici eu nu știu cum a fost posibil să lupt atunci la Tokyo, iar apoi încă trei ani”, a scris Anastasia pe o rețea de socializare.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав