X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

Alexandr Romanov va avea un alt adversar în următoarea sa luptă din Ultimate Fighting Championship

1 sep. 16:40   Sport
7 ore in urma 406 0

Luptătorul moldovean Alexandr Romanov va avea un alt adversar în următoarea sa luptă din Ultimate Fighting Championship.

Compatriotul nostru a anunțat pe rețelele de socializare că oficialii UFC au decis să schimbe adversarul cu două luni înainte de gala de la Edmonton.

Alexandr Romanov, supranumit și King Kong de Moldova, urma să lupte cu americanul Derrick Lewis în data de 2 noiembrie în cadrul galei UFC Fight Night 26 din Canada. Luptătorul moldovean a dezvăluit că va avea, însă, un alt adversar. Este vorba de brazilianul Rodrigo Nascimento, transmite Moldova1.

Sud-americanul a debutat în cea mai tare promoție de arte marțiale mixte, UFC, în 2020. Nascimento a disputat 7 partide și a obținut 4 victorii.


Alexandr Romanov a luptat ultima dată în UFC în prima zi a verii trecute, atunci a pierdut confruntarea cu un alt brazilian Jailton Almeida.

În total, moldoveanul a disputat 9 lupte în cușca UFC în care a obținut 6 victorii și a suferit 3 înfrângeri în categoria grea a celei mai tari promoții de arte marțiale mixte din lume.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав