X 
Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

YMCA Moldova acordă asistență și servicii refugiaților ucraineni

1 dec. 2023,, 06:27   Societate
1936 0

YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul Centrului pentru refugiați Daac-Hermes – YMCA Moldova, în sectorul Botanica al capitalei, iar altul este un Hub Mobil, și își desfășoară activitatea deplasîndu-se în mai multe raioane ale țării.

Hub-urile YMCA includ servicii integrate precum: asistență juridică, asistență psihologică sau angajare asistată în cîmpul muncii, cărora li se alătură și o echipă de animatori ce desfășoară activități pentru copii.

Astfel, YMCA Moldova a desfășurat o întrunire cu peste 70 refugiați ucraineni în cadrul sălii de festivități a Preturii Botanica. În cadrul întrunirii, specialiștii din cadrul organizației au avut discuții comune și separate cu refugiații, pentru a lua la control și executare mai multe probleme cu care se confruntă aceștia, dar și pentru a discuta cum YMCA Moldova poate să-i ajute în general în această perioadă deloc ușoară pentru ei.

YMCA Moldova este o organizație cu statut de utilitate publică din Moldova, care desfășoară proiecte în diferite domenii, dar care promovează misiunea creștină de a ajuta pe cei neajutorați.

0
0
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?