Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Vladimir Karmanov: "Nu trebuie confundat vlogging-ul cu turismul"

27 mar. 06:45   Societate
1945 0

În activitatea unui video blogger există o mulțime de dificultăți, iar vlogging-ul nu trebuie confundat cu turismul și călătoriile plăcute, deoarece este o muncă destul de grea și destul de nervoasă.

Despre acest lucru a declarat video bloggerul moldovean Vladimir Karmanov, autorul canalului de Youtube "Вова Карманов", în cadrul emisiunii "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul de televiziune N4, relatează Noi.md

El a remarcat că nu-și mai amintește cînd ultima dată a plecat undeva doar pentru a se odihni, pentru că pînă și călătoria în care ar trebui să se relaxeze se transformă în muncă, în muncă grea și destul de nervoasă. Cu toate acestea, Vladimir Karmanov a recunoscut că, odată cu obținerea experienței, este deja mai liniștit și mai puțin îngrijorat chiar și de filmările grele.

Videobloggerul a spus că înainte era foarte nervos, agitat, pentru că trebuie să te gândești singur la toată logistica, să negociezi cu toată lumea, să fii un pic psiholog pentru a înțelege mai bine viziunea despre lume a unei persoane, pentru a nu o îndepărta. Trebuie să te asiguri că toate camerele de filmat funcționează, că sunetul este bun, să știi cum să ajungi într-un oraș necunoscut de la un capăt în altul al orașului, să asiguri o legătură sigură etc.

"Cu cît mergi mai departe, cu atît este mai ușor. Dar înainte nu cumpăram nici conexiunea, nu înțelegeam cum să fac acest lucru. Ești fără conexiune - gata, nu poți să faci nimic. Pe scurt, desigur, a fost greu, dar este nebunește de interesant. Deci, ai la ce aspira. Faci totul cu entuziasm. Dar dacă cineva care nu este obișnuit cu așa ceva, ar nimeri într-o astfel de zi de filmare, probabil că ar renunța imediat la această ocupație", a subliniat Vladimir Karmanov.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?