COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7918
Criza energetică stiri: 533

Un șofer, prins băut la volan la Botanica. Martor: Mai n-a călcat un om

29 noi. 2021,, 12:30   Societate
8095 1

Un șofer în vârstă de 43 de ani a fost prins băut la volan.

Bărbatul a fost înlăturat de la volanul mașinii de model Citroen de către alți participanți la trafic care au solicitat intervenția oamenilor legii, transmite Știri.md.

Incidentul s-a produs în seara zilei de sâmbătă, la intersecția strada Hristo Botev - bulevardul Dacia din municipiul Chișinău.

Șoferul de 43 de ani, vizibil în stare de ebrietate, a fost îndreptat către Dispensarul Republican de Narcologie, unde, fiind testat cu aparatul drager, s-a stabilit că acesta avea o concentrație de alcool de 1,44 mlg/l în aerul expirat.

Mașina a fost ridicată și transportată la parcarea specială, iar pe numele conducătorului auto a fost pornită o cauză penală pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.


"Nu vă puneți în pericol viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic. Dacă ești martor al unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului, anunță imediat Poliția și nu fi complicele unei tragedii!

Salvează viața șoferului, pietonului întâlnit în cale sau a unei familii care se deplasează cu mijlocul de transport regulamentar", menționează INSP.0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X