X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Un șofer din Bălți a rămas fără mașină

11 dec. 2023,, 12:45   Societate
3323 0

Un șofer a rămas fără automobil, după a fost găsit beat criță la volan. Cazul a fost înregistrat în noaptea de 11 decembrie, de un echipaj de carabinieri al Direcției Regionale „Nord” a IGC, care exercita serviciul de menținere a ordinii publice.

Potrivit informațiilor, bărbatul afla la volanul mașinii se deplasa haotic pe traseu, transmite realitatea.

„Conducătorul auto a schimbat brusc direcția de deplasare în momentul cînd a observat echipajul IGC, intrînd cu mijlocul de transport în curtea unui bloc de locuit. Oamenii legii au reacționat imediat și la scurt timp, automobilul a fost stopat pentru verificări. În timpul discuțiilor cu șoferul s-a simțit un miros puternic de alcool”, precizează forțele de ordine.

Carabinierii spun că ulterior la fața locului a fost solicitată intervenția angajaților Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP).

„Ulterior, persoana a fost supusă testului alcoolscopic cu aparatul Drager, ca rezultat s-a confirmat prezența alcoolului, în aerul expirat o concentrație de 1,12 mg/l. Bărbatul a fost înlăturat imediat de la volan, iar automobilul a fost ridicat și transportat la parcarea specială”, se mai arată în nota informativă a Inspectoratului General de Carabinieri al MAI.


8
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?