COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Un sat din Ialoveni a înflorit la propriu

25 oct. 18:15   Societate
1572 0

Satul Suruceni din raionul Ialoveni a înflorit la propriu. Deja al doilea an, autorităţile locale organizează plantarea florilor în scuarurile din faţa primăriei şi casei de cultură, precum şi în spaţiile de pe marginea principalelor străzi ale satului, transmite Noi.md cu referire la trm.md.

În urma acestor activităţi, spun oamenii, localitatea devine tot mai verde, mai înfloritoare şi mai plăcută pentru locuitori şi oaspeţii acesteia.

Petru Belibov are doar 13 ani, însă ştie că trebuie să pună umărul la efortul comunităţii dacă vrea să schimbe ceva în satul său. Băiatul speră că florile pe care le-a plantat să fie motiv de bucurie pentru trecători şi ferite de vandali.

Cei care au participat la plantarea florilor speră că prin această acţiune va fi sensibilizată cît mai multă lume din sat să contribuie la păstrarea şi îngrijirea mediului.

Pentru amenajarea teritoriului din faţa casei de cultură şi a primăriei au fost procurate crizanteme în ghiveciuri.


Florile au fost cumpărate din bugetul public local şi au costat peste 2500 de lei.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X