Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Un produs nealimentar a fost retras de pe piața din Moldova

2 mai. 18:30   Societate
2439 0

Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor informează consumatorii despreacțiunile de retragere din comerț a unui model de scaun de bicicletă pentru copii al unei companii din Suedia, notează Noi.md.

"Cauza înlăturării de pe piață a produsului nealimentar este depistarea unei neconformități care în sine nu afectează siguranța umană, dar piesa conține un exces de substanțe periculoase pentru mediu", precizează Inspectoratul.

Potrivit acestuia, compania va înlocui din sursele proprii, gratuit, pentru toți clienții care au achiziționat acest model de scaun, perioada producerii fiind martie 2021 – octombrie 2023.

"Stimați consumatori, producătorul și distribuitorii din Republica Moldova au întreprins toate măsurile necesare pentru identificarea acestor produse comercializate.

Dar în cazul în care Dvs. ați identificat ulterior modelul acestui produs, aveți dreptul să vă adresați către agentul economic de unde ați procurat produsul", se mai arată în comunicatul Inspectoratului.

5
3
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?