COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un polițist, bătut de soțul unei deputate PDM, chiar în mijlocul străzii

Un polițist, bătut de soțul unei deputate PDM, chiar în mijlocul străzii

Soțul deputatei Partidului Democrat, Eleonora Graur, este acuzat că l-a bătut pe fostul șef al Inspectoratului de Poliție Rezina, Igor Botea.

Oamenii legii desfășoară acțiuni de urmărire penală, pentru a stabilit toate circumstanțele.

Presa locală scrie că, la ieșirea din orașul Rezina, Mihail Graur ar fi blocat drumul și ar fi oprit mașina în care se afla polițistul. După ce a forțat ușa automobilului, l-a scos afară pe Botea, trăgîndu-l de haină și i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în regiunea feței. Graur l-ar fi agresat și pe al doilea polițist care se afla în mașină, Vadim Garpatii.


Șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Rezina, Petru Ursachi, a confirmat pentru „Cuvîntul” că, pe 08 octombrie, Igor Botea a scris o plîngere prin care a solicitat atragerea lui Mihail Graur la răspundere penală, pentru că l-a bătut.

„Pe cazul dat, se desfăşoară acţiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor celor întîmplate, acumulării probelor pertinente care ar confirma sau infirma săvîrşirea de către Mihail Graur a infracţiunii, pentru adoptarea unei hotărîri legale”, a precizat Ursachi.

Am încercat să aflăm de la deputata democrată Eleonora Graur din ce cauză s-a luat la bătaie soțul său cu polițiștii din Rezina, dar parlamentara ne-a spus că este ocupată și ne-a închis telefonul. Vom încerca să o contactăm mai tîrziu și vom reveni cu detalii.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load