X 
Arşiţa stiri: 173
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Un polițist a fost reținut în flagrant la mai puțin de o oră după ce ”a păcătuit”

22 ian. 15:35   Societate
3370 0

Un ofițer al Serviciului Asigurare Ordine Publică din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) al IGP a fost reținut cu puțin timp în urmă de CNA pentru corupere pasivă. Acesta ar fi pretins și ulterior a primit, sub control, suma de 1500 lei.

Polițistul ar fi solicitat suma menționată pentru a nu atrage la răspundere contravențională un conducător auto pentru încălcarea regulamentului circulației rutiere, acțiuni care intră în atribuțiile sale de serviciu. În urma acțiunilor procesuale efectuate, polițistul a primit sub controlul ofițerilor CNA mijloacele financiare pretinse, la scurt timp după apelul efectuat la Linia Național Anticorupție.

În scopul acumulării materialului probator, a fost efectuată percheziția corporală a polițistului, în urma căreia au fost ridicate mijloacele bănești în sumă de 1500 lei, anterior transmise sub controlul ofițerilor CNA.

Angajatul Serviciului Asigurare Ordine Publică a fost reținut pentru 72 de ore și urmează să fie plasat în izolatorul CNA. În prezent, au loc acțiuni de urmărire penală, sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chișinău.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la o decizie definitivă și irevocabilă de judecată.

7
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав