X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Un ofițer de investigații din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, reținut de CNA în flagrant

22 noi. 2023,, 13:26   Societate
2291 0

Un ofițer de investigații din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău a fost reținut în flagrant cu puțin timp în urmă de CNA într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi pretins și ulterior a primit suma de 2000 de euro de la o persoană supusă unor acțiuni de urmărire penală.

Potrivit materialelor cauzei, ofițerul de investigații ar fi susținut că are influență asupra persoanelor publice din cadrul IGP și că le-ar putea convinge să nu aplice o măsură procesuală de constrîngere în privința unei persoane la domiciliul căreia a fost efectuată o percheziție.

În urma acțiunilor procesuale efectuate în dimineața zilei de 22 noiembrie, ofițerul de investigații a primit sub controlul ofițerilor CNA mijloacele financiare anterior pretinse în mărime de 2000 de euro. În scopul acumulării materialului probator, a fost efectuată percheziția corporală a funcționarului public implicat, în urma căreia au fost ridicate mijloacele bănești în sumă de 2000 de euro anterior transmise sub controlul ofițerilor CNA, inclusiv alte obiecte care prezintă interes pentru cauza penală.

Ofițerul de investigații a fost reținut pentru 72 de ore și urmează să fie plasat în izolatorul CNA. În prezent, au loc acțiuni de urmărire penală, sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chișinău.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?