AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Șor stiri: 402
Criza energetică stiri: 742

Un oficial american vine în Republica Moldova, la invitația ministrei Afacerilor Interne

22 noi. 2021,, 15:30   Societate
1923 0

Secretarul adjunct al Biroului Internațional pentru Combaterea Drogurilor și Aplicarea Legii (INL) al Departamentului de Stat din SUA, Todd Robinson va efectua o vizită de lucru, în 2022, la Chișinău, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Anunțul a fost făcut de ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco.

„Am lansat invitația și oficialul american și-a exprimat interesul efectuării unei vizite la Chișinău, chiar la începutul anului 2022 pentru a susține parcursul de dezvoltare al Ministerului Afacerilor Interne”, a precizat Revenco.

Ministra Afacerilor Interne nu a oferit mai multe detalii despre agenda oficialului.

Precizăm că ministra Afacerilor Interne (MAI), Ana Revenco, a efectuat în perioada 15-19 noiembrie curent o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, unde va avea mai multe întîlniri de lucru cu reprezentanții Biroului Federal de Investigații (FBI), cu secretarul adjunct al Biroului Internațional pentru Combaterea Drogurilor și Aplicarea Legii (INL) al Departamentului de Stat și cu secretarul adjunct principal al Biroului pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, Dereck Hogan, fost ambasador al SUA în țara noastră. Informația a fost confirmată de surse oficiale din cadrul MAI.


Agenda vizitei de lucru a fost elaborată de către Biroului Internațional pentru Combaterea Drogurilor și Aplicarea Legii (INL) al Departamentul de stat al SUA. Vizita dată a fost în contextul parteneriatului strategic moldo-american, iar asistența oferită de SUA asigură consolidarea capacităților organelor de aplicare a legii drept furnizori de ordine și garant al securității naționale, precum și la promovarea securității regionale și internaționale.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав