Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Un nou protest în fața Guvernului. Ce spune Vodă

7 feb. 15:34   Societate
3204 0

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, dar și simpatizanții săi au ieșit astăzi la un nou protest în fața Guvernului.

Protestatarii sînt nemulţumiţi de mai multe acţiuni ale partidului de guvernare, printre care: prețurile tot mai mari la gaz, energie electrică, produse alimentare, și altele. Deputați, membri și simpatizanți ai Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) au ținut discursuri și scandat mesaje anti-guvernare.

„Cu părere de rău, motorul economiei Republicii Moldova a stopat, a făcut stop cardiac, pentru că de aici pornește totul… Blocul Comuniștilor și Socialiștilor mereu bate alarma atunci cînd e nevoie, cînd apar problemele. Noi nu vom tolera acțiunile criminale în raport cu cetățenii noștri. Cu regret, guvernarea, sub nici o formă nu accceptă nimic, iar dialogul între partidul de guvernare și opoziție nu există. Guvernarea, din start, cataloghează discuțiile cu opoziția ca fiind defectuoase, în opinia lor”, a declarat deputatul Grigore Novac.

Cu un comentariu la protestul BCS a venit și purtătorul de cuvînt al Guvernului, Daniel Vodă, care a spus puterea nu va comenta revendicările protestatarilor

„Trăim într-o societate democratică, dreptul la protest este un drept inalienabil, persoanele care o fac în condițiile legii au dreptul să o facă.


Noi nu comentăm revendicările sau aspectele care au fost menționate în protestul BCS.

Totodată vreau să mă refer la faptul că acest Guvern, echipa guvernamentală, în continuare își continuă misiunea dedicată și punctuală de a contribui la îmbunătățirea infrastructurii, la îmbunătățirea condițiilor de viață, la oferirea oportunităților noi pentru cetățenii acestei țări, astfel încît nivelul de viață să fie mai bun.

Și acest executiv va continua aceste eforturi care sînt orientate în beneficiul cetățenilor care trebuie protejate prin acțiunile ferme pe care le face Guvernul pe toate domeniile de referință“, a spus Vodă.

0
2
0
1
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?