X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Un minor rătăcit, găsit de carabinieri

25 mar. 18:45   Societate
2165 0

Un copil din Comrat a fost ajutat astăzi, 25 martie, de carabinieri să-și găsească mama, după ce a fost observat mergînd pe o stradă fără supravegherea unui adult, notează Noi.md.

Angajații Direcției Regionale "Sud" ai Inspectoratului General de Carabinieri, responsabili de menținerea ordinii și siguranței publice în municipiul Comrat, au observat un minor care se deplasa pe o stradă fără supravegherea unui adult.

Carabinierii au intervenit pentru a întreba copilul de ce este singur și dacă are nevoie de ajutor. În timpul conversației, minorul a menționat că s-a rătăcit de părinți.

Datorită măsurilor întreprinse de carabinieri, a fost identificat unul dintre părinți și, în scurt timp, copilul a fost reunit cu familia sa.

„Recomandăm cetățenilor să se adreseze celei mai apropiate patrule de carabinieri sau să apeleze numărul 112 în cazul în care observă persoane aflate în dificultate sau copii fără supraveghere, în scopul prevenirii unor tragedii”, anunțăInspectoratul General de Carabinieri al MAI.

3
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?