X 
Criza energetică stiri: 1779
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Un mexican a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău cu substanțe interzise

10 ian. 12:43   Societate
1842 0

Funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chișinău, în cadrul controlului de specialitate au depistat ieri mai multe bunuri și substanțe interzise asupra unui pasager al rutei Amsterdam – Chișinău (escală prin București).

Astfel, în cadrul controlului vamal un pasager de genul masculin, cetățean al Mexicului, cu permis de ședere în Republica Moldova, în vîrstă de 43 de ani, a selectat coridorul verde de control, ce presupune tacit că persoana nu are nimic de declarat.

Acționînd în baza criteriilor analizei de risc, funcționarii vamali au supus controlului bagajele bărbatului și au găsit droguri.

Toate bunurile și substanțele au fost ridicate și transmise spre expertizare.

Persoana a fost reținută pe un termen de 72 de ore de către ofițerii Departamentului antifraudă și conformare din cadrul Serviciului Vamal, iar cazul este investigat în continuare sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).


4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?