X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Un fost inginer cadastral din cadrul unei Primării, reținut de CNA

23 mai. 13:09   Societate
2959 0

Ofițerii CNA și procurorii au reținut, astăzi, un fost inginer cadastral din cadrul Primăriei s. Elizaveta, mun. Bălți, suspectat de comiterea traficului de influență asupra unor funcționari publici.

Potrivit denunțului, ex-angajatul Primăriei ar fi pretins și primit mijloace financiare ce nu i se cuvin pentru a facilita procesul de eliberare a unor acte cadastrale.

Astfel, bănuitul ar fi pretins, acceptat și primit 15 000 de lei, iar ulterior alte 500 de euro, susținînd că are influență asupra arhitectului-șef din cadrul Primăriei mun. Bălți și că îl poate determina să vizeze mai multe acte de urbanism pentru legalizarea unei construcții. De asemenea, acesta ar fi susținut că ar avea influență și asupra primarului sat. Elizaveta pe care îl poate convinge să grăbească aprobarea setului de documente fără a crea anumite impedimente la elaborarea și eliberarea certificatul de urbanism și a autorizației de construire.

Astăzi, în urma unor percheziții autorizate, persoana a fost reținută, fiind plasată în izolator pentru 72 de ore, iar cercetările pe caz continuă sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Bălți.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав