Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Un curier a furat un bulldog francez de la o clientă

1 feb. 04:00   Societate
2378 0

În statul Florida, un curier în vîrstă de 34 de ani a fost arestat după ce a furat un bulldog francez de la o clientă, fără să știe că a fost observat de vecini.

Raynier Revilla, angajat al unei companii de curierat, a livrat un pachet la o casă privată, unde locuia o femeie împreună cu bulldogul ei pe nume Cali. Proprietara l-a lăsat pe Cali în curte înainte de sosirea curierului, dar cînd a ieșit să-și cheme cîinele înapoi, a descoperit că acesta dispăruse, transmite gismeteo

Vecinii au informat proprietara despre modul în care curierul a atras cîinele și l-a închis în mașina de serviciu. Îngrijorată, femeia a contactat atît serviciul de relații cu clienții al companiei de curierat, cît și poliția, depunînd o plîngere.

După cîteva săptămîni, curierul a fost arestat, recunoscînd fapta și dezvăluind că bulldogul se afla la el acasă. Autoritățile suspectează că Revilla intenționa să vîndă cîinele, evaluat la aproximativ patru mii de dolari. Cali a fost returnat stăpînei sale, iar curierul a fost eliberat ulterior sub o cauțiune de cinci mii de dolari. De asemenea, acesta a fost concediat de la locul de muncă în cadrul companiei de curierat.

1
2
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?