Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1410

Un copil a ajuns la spital după ce poarta de fotbal a căzut peste el

6 iun. 13:08   Societate
2365 0

Un copil în vârstă de 11 ani a ajuns la spital, după ce o poartă de fotbal a căzut peste el. Incidentul a avut loc în stânga Nistrului, informează presa din regiune. Potrivit medicilor, la moment nu există niciun pericol pentru viața minorului.

Totul s-a întâmplat în curtea unei case din zona unui centrul comercial din Tiraspol, notează Noi.md cu referire la tv8.

Copilul a fost internat la Centrul Mamei și Copilului, cu traumatism la cap, comoție cerebrală și răni la ochi. Băiatul este acum tratat în secția de chirurgie.

Porțile de pe acest teren ar fi căzut și în trecut peste copii.

O situație similară a avut loc la sfârșitul lunii martie, la Grigorăuca, Sîngerei. Atunci,un copil de 7 ani a fost internat în stare gravă la Institutul Mamei și Copilului.


Tot atunci, ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a lansat un apel către autoritățile publice locale, școli și alte instituții în a căror administrare sunt terenurile sportive. Aceasta îi roagă să verifice siguranța instalării porților de fotbal, pentru a preveni accidentele grave, în special cu implicarea copiilor.

Iar în primăvara anului trecut, un copil de 15 ani a muritdupă ce poarta de pe terenul sportiv a căzut peste el. Acesta s-a agățat cu mâinile de poartă, încercând să facă roata, dar construcția nu era fixată. O întâmplare similară a avut loc și la începutul lunii ianuarie 2023, în satul Seliște din raionul Orhei. Atunci unadolescent de 16 ani a murit, după ce a urcat pe poartă să facă fotografii, iar aceasta i-a căzut peste cap.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?