X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Un caz de corupere activă denunțat poliției de frontieră

29 ian. 15:25   Societate
3161 0

La finele săptămînii trecute, în Aeroportul Internațional Chișinău un cetățean străin a încercat să corupă o polițistă de frontieră pentru a-i permite intrarea în Republica Moldova. Acesta nu deținea documentele necesare pentru a-i fi autorizată trecerea fontierei de stat.

Străinul a fost legitimat ca cetățean al Azerbaidjanului și avea intenția de a tranzita R. Moldova, cu destinație - Ucraina. Astfel, în cadrul procedurilor de control, polițista de frontieră a solicitat prezintarea actelor permisive pentru a autoriza intrarea în Republica Moldova. Ca urmare cetățeanul străin a înmînat pașaportul în care se aflau 2000 de hrivne ucrainene și 50 de dolari SUA. Mijloacele financiare au fost oferite cu scopul de a-i autoriza trecerea frontierei de stat.

Imediat a fost solicitată intervenția grupului de documentare din cadrul SPF AIC, care cercetează cazul sub toate aspectele legale.

Poliția de Frontieră reafirmă angajamentul său ferm împotriva oricărei forme de corupție și își exprimă hotărîrea de a lua măsuri adecvate împotriva celor implicați în astfel de practici ilegale.

4
2
1
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?