Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Un bărbat din Orhei a pus pe jar polițiștii aflați la datorie

19 iul. 2022,, 13:50   Societate
2303 0

Un bărbat de 47 de ani, aflat la ghidonul unei motociclete, a încercat să fugă de polițiștii din Orhei, după ce nu ar fi cedat trecerea unui pieton. Mai mult, acesta avea numărul de înmatriculare a motocicletei camuflat. Incidentul a avut loc aseară, 18 iulie, după ora 21:00, în orașul Orhei.

Motociclistul fiind somat să oprească după ce nu ar fi cedat trecerea unui pieton, a ignorat cerințele polițiștilor. În urma intervenției polițiștilor, bărbatul a fost stopat pe strada Dorobanților, din Orhei.

În timp ce polițiștii au solicitat înmînarea actelor conform procedurii, s-a constatat că bărbatul avea camuflat numărul de înmatriculare al motocicletei.

Motocicleta a fost dusă la parcarea specială, iar șoferul a fost sancționat contravențional pentru neacordarea de prioritate legală pietonilor, conducerea unui vehicul cu numărul de înmatriculare indescifrabil sau cu numărul de înmatriculare camuflat cît și pentru neîndeplinirea de către conducătorul de vehicul a indicației legale dată de agentul de circulație de a opri vehiculul.

Bărbatul riscă să fie privat de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la 1 an.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?