Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Un bărbat din Hîncești a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA

8 mai. 12:14   Societate
6208 0

Ofițerii CNA au reținut, cu puțin timp în urmă, un bărbat din Hîncești, bănuit de trafic de influență. Operațiunea a avut loc pe teritoriul Gării de Sud din capitală, iar persoana urmează a fi plasată în izolator pentru 72 de ore.

Potrivit materialelor cauzei, bărbatul ar fi pretins de la două persoane cîte 1200 de euro, susținînd că ar avea influență asupra unor angajați ai Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Tehnică "INTEHAGRO" și că îi poate determina să le perfecteze permise de conducere pentru tractor.

Pentru documentarea cazului a fost inițiată o cauză penală în temeiul art. 326 al Codului penal – traficul de influență, iar astăzi, în urma reținerii în flagrant și percheziției corporale, de la bănuit au fost ridicate mijloace bănești în sumă de 1200 de euro, transmise sub controlul CNA.

În prezent, au loc acțiuni de urmărire penală sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Cahul pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. Precizăm că persoana nu este la prima abatere de la lege, aceasta fiind cercetată penal și condamnată pentru comiterea diferitor infracțiuni.

Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

2
0
1
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?