X 
Transnistria stiri: 1373
Eurovision stiri: 499

Un bărbat a fost salvat de pompieri dintr-o fîntînă de canalizare

24 iun. 2022,, 17:00   Societate
2497 0

Un bărbat în vîrstă de 49 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână de canalizare. Cazul a fost înregistrat pe 23 iunie pe strada Albișoara 74/1 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:36. Potrivit primelor informații bărbatul, muncitor al unei întreprinderi s-a coborât în gura de canalizare pentru a efectua lucrări de curățare, însă în scurt timp s-a simțit rău. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care au stabilit că acesta se află în stare inconștientă. Pompierii au întreprins de urgență lucrări de extragere a bărbatului din mediul toxic, reușind să-i salveze viața.

Ulterior persoana a fost preluată de către Serviciul medical și transportat la spitalul municipal Sfânta Treime din capitală, pentru ulterioare îngrijiri medicale. Acesta ar fi suportat intoxicație cu gaze toxice. La moment viața bărbatului este în afara oricărui pericol. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 44 situații de risc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?